Podpora

PODPORA

Collate2

Izobraževanje
V kolikor potrebujete dodatno pomoč pri uporabi Mastercamovih produktov smo vam z veseljem na voljo.  Več kot dvajsetletne izkušnje na tem področju zagotavljajo našim strankam kvalitetno, učinkovito in zanesljivo svetovanje, podporo in pomoč pri reševanju problemov.

Naša glavna dejavnost je prodaja CAD/CAM programske opreme Mastercam za programiranje CNC strojev in robotov. Ponujamo celovito rešitev: od namestitve opreme, šolanja, tehnične podpore in pomoč pri reševanju problemov in iskanju boljših rešitev.

Postprocesorji
Postprocesor je program, ki prilagodi od stroja (krmilnika) neodvisen zapis poti orodja v jezik, ki ga razume stroj. V principu moramo imeti za vsak stroj/krmilnik svoj postprocesor.

Pri 2D/3D obdelavah postprocesor samo prilagodi izpis Mastercama določenemu stroju. Drugače pa je pri postprocesorjih za 5 osne stroje. Tu mora postprocesor med drugim prevzeti tudi matematični opis stroja (kinematiko) in preračun zasukov osi.

Dodatne zahteve, ki jih mora postprocesor zagotoviti pa so poleg kompenzacije orodja in podpore vrtalnih ciklov stroja, podprogrami in ponovitve le teh, možnost parametričnega zapisa nekaterih spremenljivk (recimo za podajalno hitrost), in podpora specifičnih funkcij krmilnika (recimo možnost avtomatične umeritve in kontrole orodja pred in po obdelavi).

DNC povezave
CNC stroj lahko z računalnikom povežete na različne načine. Ti so odvisni od vaših potreb in želja in vrste krmilnikov, ki jih vaši CNC stroji imajo. CNC stroj lahko povežete neposredno s serijskim ali mrežnim kablom. Če pa imate več CNC strojev je primernejša rešitev, da stroji dobijo programe preko centralnega strežnika. Ta poleg pošiljanja programov na stroj skrbi tudi za nadzor in arhiviranje NC programov.

Podpora
Tehnična podpora za naše uporabnike vsak dan na tel. št. 02 88 29 214 in po elektronski pošti.

Projekti po naročilu
Prejekti s prodočja 3D modeliranja, NC programiranja numerično krmiljenih strojev, povratnega inženirstva. Na ta način nenehno preverjamo Mastercam na dejanskih modelih in si nabiramo izkušnje. Brez njih ne bi mogli uporabnikom Mastercama ponujati kvalitetne, učinkovite in zanesljive podpore.

Na stranskem meniju imate povezave do Mastercamove spletne strani za podporo, izobraževanje in do  foruma.

Kontakt

Camincam d.o.o.
Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec
Tel.: 0288 29 214, Fax.: 0590 29 214
GSM.: 040 296 291

O nas

Ukvarjamo se z računalniško podprtimi tehnologijami (CAD/CAM/CNC/DNC) in njihovim uvajanjem v proizvodnjo.