Novosti v Verisurf 2018

Večja moč nadzora

Večja moč nadzora

Zdaj lahko Verisurf uporabljate na skoraj katerem koli koordinatnem merilnem stroju. S pomočjo Universal CMM lahko Verisurf prvič uporabljate na vrsti običajnih CMM-jev brez drage nadgradnje krmilnikov in druge  strojne opreme (seznam podprtih strojev).

Več možnosti povratnega inženiringa

Več možnosti povratnega inženiringa

Uživajte v časovno učinkovitih zmožnostih povratno inženirskih potekov dela. Združite 3D mreže z logičnimi funkcijami (boolean operators) preden jih povežete v skupne površine (surfacing).

Večja zmogljivost orodij

Večja zmogljivost orodij

Delo s tanko pločevino, preoblikovanimi, brizganimi ali sestavljenimi deli je postalo veliko enostavnejše. Zdaj lahko podaljšek tipala uporabite v načinu Build/Inspect za neposredno analizo tankih robov in sten brez dodatnih sond za merjenje robov.

Različne izboljšave za povečanje splošne učinkovitosti

Povleci-in-spusti vmesnik

Uporabite Verisurfov novi povleci-in-spusti vmesnik gradnika poročil za hitro oblikovanje poročil. Dodajte, izbrišite, prilagodite ali premaknite posamezne dele poročila in shranite končno obliko kot predlogo za ponovno uporabo.

Dodajanje lastnosti merjenca iz CAD modela

Dodajte lastnosti merjenca neposredno iz  CAD modela. Uporabite funkcije za zaklepanje, maskiranje in druge, ki jih že poznate, in hitro določite postopke za merjenje in poročanje v programu Verisurf Automate.

Torus

V standardne  oblike, ki jih lahko merite z modulom Measure, smo dodali še Torus. Vključuje možnosti, ki jih potrebujete za izbiro načina merjenja, kompenzacijo tipala in delne kote vrtenja.

DFR

Hitro dodajte baze  (DFR – Datum reference frame) na izmerjene oblike. Novi funkcionalnosti DFR asociativnost in Auto DFR bistveno zmanjšata potrebo po določitvi novih koordinatnih sistemov (WCS), zaradi dodanih baz.

Razdelek Sledenje

Izdelajte podrobnejša poročila z razdelkom Sledenje (Traceability). Slednji vključuje informacije o merilni napravi, materialih in drugih okoljskih dejavnikih, ki lahko vplivajo na meritve.

Nadgradnje orodja N-point Align

Številne nadgradnje orodja N-point Align izboljšujejo uporabnost pri  poravnavi delnih točkovnih oblakov (point clouds) ali mrež (meshes) med seboj ali na nominalne CAD modele. Shranite in določite novo poravnavo trenutni napravi preko enega samega pogovornega okna.

Način učenja

Naredite merilne protokole za ponovno uporabo interaktivno v Verisurf Measure med merjenjem z novim načinom učenja (Teach mode). Omogočite ali onemogočite način učenja med merjenjem in ga vključite v shranjen merilni protokol.

Funkcija Auto Holes

Nova Auto Holes funkcija pospeši dodajanje lukenj iz CAD modelov v vaše merilne protokole. Izberite vse luknje naenkrat ali le luknje z enakim premerom. V istem pogovornem oknu lahko dodate tudi informacije MBD (model-based definition) za luknje.

Podproa za Catia V5 R27

Verisurf 2018 podpira Catio V5 R27. Verisurf in (opcijsko) Verisurf Catia V5 in FTA /GDT) zagotavljajo združljivost, skladno z zahtevami R27, za vse Catia entitete.

… In mnogo več

Verisurf 2018 ponuja na desetine novih zmožnosti, izboljšave delovnih procesov in izboljšave funkcij, ki bodo povečale produktivnost in se jih boste zlahka naučili in vključili v vsakdanjo uporabo. Prenesite Verisurfov 2018 tehnični list (datasheet), pogosta vprašanja (FAQ), če želite izvedeti več o paketu Verisurf 2018. Stranke lahko Verisurf prenesete in namestite preko strani Verisurf downloads.

Kontakt

Camincam d.o.o.
Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec
Tel.: 0288 29 214, Fax.: 0590 29 214
GSM.: 040 296 291

O nas

Ukvarjamo se z računalniško podprtimi tehnologijami (CAD/CAM/CNC/DNC) in njihovim uvajanjem v proizvodnjo.