CAD

Mastercam Design

Mastercam DesignModul za 3D risanje (točke, črte, loki, krivulje) in modeliranje s površinami (Nurbs in parametrične površine). Modul ima naslednje vmesnike za prenos geometrije iz drugih CAD sistemov: DWG, DXF, STEP, Inventor, IGES, VDA-FS, STL, ASCII, Parasolid (X_T), Solidworks, Solidedge, Acis solid (SAT). Je osnova vsem ostalim modulom, na razpolago pa je tudi kot samostojen modul.

Mastercam Solids

mastersolidProstorninski modelirning na osnovi Parasolid jedra. Mastercam Design z dodatkom Solids združuje površinsko modeliranje in modeliranje s telesi. Mastercam Solids podpira tudi direktno modeliranje teles (“push-pull” tehnologijo).

Nekaj časa je bilo modeliranje s telesi glavna filozofija načrtovanja. Po spoznanju, da rabimo tudi fleksibilnost modeliranja s površinami sta oba načina modeliranja združena v t.i. hibridnih modelirnikih. Tako Mastercam Design/Solids združuje enostavnost modeliranja s telesi s fleksibilnostjo modeliranja s površinami.

Moldplus

solidDodatne specializirane funkcije za modeliranje in analiziranje površin in površinskih modelov. Z orodji za analizo negativnih kotov, zapiranje in podaljševanje trimanih površin, ločitvijo notranjega in zunanjega dela modela, določitev delilne linije in izdelavo delilnih ravnin imamo hitro pripravljeno osnovo za nadaljnjo konstrukcijo orodja ali obdelavo.

Moldplus elektrode

moldplus elektrodePri izdelavi orodij pa se pogoste ne moremo izogniti elektrodam. Ta modul drastično zmanjša čas načrtovanja elektrod. Od enostavne izbire geometrije elektrode, določitve pozicije za izžiganje, modeliranja elektrode do spremnega dokumenta.

Kontakt

Camincam d.o.o.
Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec
Tel.: 0288 29 214, Fax.: 0590 29 214
GSM.: 040 296 291

O nas

Ukvarjamo se z računalniško podprtimi tehnologijami (CAD/CAM/CNC/DNC) in njihovim uvajanjem v proizvodnjo.